понеделник, 5 януари 2015 г.

Плочки за баня каталог



Банята е един местата в  нашата къща където прекарваме  не малко време и комфорта в нея не е от малко значение за нашето настроение.  Да направим нова баня или просто да я реновираме никак не евтино. С времето фаянса се захабява, плочките за баня се  напукват или промент цвета или просто излизат от мода и в нас започва да узрява идеята, че банята се нуждае от промени.
Разбира се една средно голяма баня  може да ни струва и 1000лв. а може и 2000 лв или много повече лева. Цената зависи най-вече от нашият избор и възможност. Със финансовата възможност не можем да ви помогнем, но с правилният избор, който може да ви спести не малко пари можем.  
Когато тръгнем да купуваме нова баня какво правим най-често. Обикаляме няколко магазина, преглеждаме какви неща имат в наличност, преглеждаме каталози за плочки за баня и след малко мислене от цена и модели  правим избора.   Мислим че сме направили избор от модел, цена и майстори, но дали е така.
Слагаме плочките за баня, фа
янса, аксесоарите, майсторите си свършват работата и накрая виждаш първо че фугите не са направени добре,  има разминаване, цената също е излезнала над бюджета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар