понеделник, 16 юли 2012 г.

Избор на плочки за вашата баня



плочки за баня
плочки за баня
Добър дизайн плочки за баня трябва да създаде интерфейс.
От изключително важно значение е подбора на правилните плочки за вашата баня.
Цялостният дизайн на вашият дом не може да бъде завършен ако не сте направили банята си стилно!
За това ви съветваме да подходите внимателно към избора на плочки !

Дизайна  за вашата  баня трябва да бъде добре обмислена от стила  плочки, подови настилки гума или винил и линолеум са отлични примери за баня плочки дизайн материали, които трябва да бъдат на разположение почти навсякъде. Тези проекти на плочките на терасите са лесни за почистване, водоустойчив и безопасно да се ходи. Ако сте направили от камък или тухли на земята, за да имат продължителен, уверете се, че закупуването на тип с покритие против хлъзгане. Вижте снимки на дизайна на плочките на терасите.

Ако се вгледате в дизайна на плочките на терасите, за да избирате, всеки тип плочка има уникални свойства, които могат или не могат да имат свойства, които са добри за вашата баня. Тук са различните видове материали за проектиране на плочките на терасите с предимствата и недостатъците на всеки:


Ламинат и винил дизайн на плочките на терасите - този вид на плочки, дизайн на плочките на терасите са на разположение в различни цветове, шарки и текстури на разположение. Някои плочки дори имитират дърво, камък и керамика. Не е много скъпо, той е водоустойчив, лесен за инсталиране и лесни за почистване и издръжлив.


дизайн на плочките на терасите
дизайн за баня плочки - теракота може да варира от евтини до много скъпи и е класически избор. Плочки, направени от глина, шисти или направени порцелан се формира и се готвят при високи температури, докато трудно. Това е най-висока е температурата и времето за произведените плочки, толкова по-трудно и по-малко порест плочки.

Ако сте бял или кремав керамични плочки за баня, използвайте цвят, използван като "сините" ще даде на вашата баня драматичен вид. Окачването е материал за пространствата между плочките, за да запълни. Гарантират уплътнители се прилагат ставите в райони с тежък данък върху банките. Ловците също така да получите на хоросан цветове.


баня плочки дизайн картина избор
Стоун дизайн плочките на терасите (мрамор, гранит, камък, шисти, оникс, травертин и варовик) - това ще отнеме керамика могат да бъдат красиви, силни, издръжливи в районите с висока трафик, за да обслужва в дългосрочен план и лесни за почистване. Въпреки това, той е скъп, той е студен материал може да бъде гладка и лесна за усвояване на петна.

плочки за банята
Плочки 
Линолеум дизайн на плочките на терасите - плочки, изработени от природни и възобновяеми суровини, като ленено масло, прах корк, варовик, юта и дърво етаж. Този вид на пода в стаята завръща в новата мрамор и графичен дизайн, и е по-трайни и по-лесно да се почистват от винилови плочи.


баня плочки дизайн изображение избор
Мозайка Tile - тази прекрасна плочка е древен търговски път може да бъде направена от теракот, камък, порцелан и цветно стъкло, прави зрелищни модели на почвата. Тези проекти на плочките на терасите са малки (1 или 2-инчов площади) и често скъпи. Какво можете да направите, е една малка част от тези плочки визуален интерес за или против земята.

Бетонни плочи за баня - оцеляването на ниско, идеален за мокро и красива. Можете да намерите този вид плочки текстури, ярък, твърд, гладък и абразивни хартия в различни цветове и размери.

Дървен материал - може да бъде пода на банята с дървени подови настилки, паркет (дървесни слоеве ламинат и високите технологии са подобни на шперплат), за да се изгради. Твърда дървесина са трайни, привлекателни и удобни за ходене, лесни за почистване и свеж, не е твърде студено през зимата, но те са по-податливи на влага, когато е използвана във вана.


баня плочки дизайн фотогалерия
В продължение на дизайна на плочките на терасите, използвайте килим в банята, уверете се, че си купувате от вида, който има гума или да добавите ленти от каучук база. Бъдете внимателни с килими, които приплъзване и плъзнете върху керемида или каменна настилка създава може да представлява заплаха за безопасността. Килим може да поддържа и акарите на домашния прах, което е проблем за хора с алергии.

Има баня ремоделиране или създаване на нов човек, дава възможност за активно в дизайна на вашата баня, ако искате. Дизайнът на плочките на терасите и стилове, цветове, форми и размери, можете да изберете да помогне, да се насладите на баня, стаи, които са удобни, атрактивен и функционален, и всеки ден.


баня плочки дизайн картинна галерия
Дизайн плочки често се считат за важен фактор, когато се обмисля дизайна на банята. Все пак, има много проекти за дизайн на плочките на терасите, и разнообразие от форми и дизайн, размери и материали, може да се направи, тъй като разходите за проектиране на плочките в банята, за да изберете много възнаграждаване.

Изберете къде искате да плочки в банята си, първата стъпка. Не е нужно всеки квадратен сантиметър от на повърхностни дизайн на плочките на терасите, но повече от няколко около басейна. Най-разумна възможност е да се предположи, че стените и пода, ще имате повече контакт с вода. Душ кабините, вани, мивки и тоалетни често се заобикаля всички важни области.


дизайн дизайн на плочките на терасите
След това трябва да се разгледа въпросът за дизайн и стил на банята. Плочки на пода на банята, от земята на традиционни естествени или глинеста почва селски дизайн на стената на плочките на терасите. Дали един модерен дизайн на плочките на терасите или парче стъкло, за да разполагат с италиански дизайн за съвременния покритие. Търсите парчета снимка шах колониална класическото черно и бяло винаги е впечатляващо.

Размерът и разположението на плочките на терасите вашите проекти трябва да ви бъде следващия преглед. Големи плочки, разбира се, покриват по-голяма площ бързо и ефективно, а малките плочки са идеални за малки площи, като около басейна или в рамка на картина. Мозайката може да отнема време, но квалифициран, с артистичен вид, който може да бъде една централна точка, за да се направи. От правоъгълни камъни, от една страна, на плочките на терасите дизайн изглежда по-голям, и добавянето на една шахматна дъска модел в средата на дълбочината на стената и концентрация.


баня плочки дизайн идея
Налице е объркващо разнообразие от материали и цветове да избирате, така че отделете време и внимание, цялостният ефект, ние се опитваме да изберете, за да се постигне. Плочи за баня могат да бъдат керамика, стъкло, камък, метал и други естествени материали. Керамични дизайн на плочките на терасите са много популярни и са на разположение в различни цветове и дизайн. Ярки бели дизайн на плочките на терасите са по-евтини и предлагат икономично решение за постигане на светлина, баня и лека доказателство дизайн, но много, без ефекта на контраста може да бъде клинично да се даде. Така че, по всякакъв начин да ги използват като основа, но картата е твърде тъмно или странни почивка, за да вземат участие.

Стъклени плочки са по-скъпи, но в действителност уау фактор за добавяне на баня. Стъклото може да има по-голяма дълбочина на цвета, за да отрази по-високата яркост и изкривяване на изображението от другата страна. Депозити и други обекти на въображението може да бъде един наистина уникален характер на вашите проекти на плочките на терасите се комбинират, за да добавите. Естествени материали като дърво, корк и камък, често добавят селски, модерни бани, но с лъскава повърхност може да бъде чудесна измерение, да добавите към дизайн на баня. Естествените материали са често тактилна качество, че аз не се намират в други материали. Метални керемиди често са отразяваща повърхност и почти винаги се използва в модерни дизайн на плочките на терасите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар